Thursday, February 3, 2011

DOMO-kun !

wahh dulu duluu tak rase pun menatang makhluk cekelat ni COMEL, tapi sejak akhir akhir ni setelah ia dihebah hebah dan dipromote promote secara besar besaran di internet, lalu tersingkap pula rasa cinta di celah celah hati ini terhadap menatang yg bernama DOMO ni. wahhh *ayat kemain lagi* HAHA

soo mase pergi Penang haritu, ternampaklaa menatang ni versi DOMPET tergantung di sebuah booth, jadi apa laaaaaaaaagi, BELI LAA ! haha *habes duit* wuwuwu.

soo tadi pegi kelua makan bersama keluarga. before keluar , dok terjerit jerit dalam kereta memanggil mama yg masih berada dalam rumah :
Nadia : 'MAMAAAAAAAAAAAA !!!! tolong amek DOMO nadia !'
Mama : 'Manneee?'
Nadia : 'Tuuu ! ateh meje makan tuuu !"
Abah : (tetibe menyampuk dari luar kereta) 'Domo ? menatang apee tu ?'
Abg Daniel : 'alaa dompet hodoh die tu' *sambil sengih sengih* ------> (die jeles sbenonye sebab dompet die tak COMEL ! dahlaa dompet macam pompuan ! )
Abah : (masuk kereta) 'ohhh dompet. ape Domo tu stands for Dompet Money ke ape ?'
Nadia, Abg Daniel & Ica : (GELAK TERBAHAK BAHAK) "hahahahhahahahah ! bukanlaa abah ! Domo tuu name bear tuu. name jepuunn. hahaha abah ni, Dompet Money perginye"
Abah : "manelaa abah nak taw, betol laa, DOMO. stands for DOmpet MOney"

hahahha sooo naw u all taw maksud DOMO yang sebenar benarnya kaaannn ? haa tengok, orang Jepun pandai taw. haha DOMO, stands for DOmpet MOney yaa anak anak. haha abah, abah :D

2 comments:

  1. comel kan domo-kun?? love him too!

    ReplyDelete
  2. COMEL SANGAT ! wahhhh ada kawan minat bespren si domo ni, name die DANLO kalo tak silap. AHHHH COMEL !

    ReplyDelete